Skateboarding er en elskverdig sport, full av hjertevarme, bromanse og vennskapelighet. Men hvem er Norges ALLER SNILLESTE skater?!

Bli med på eventyret når Wackymag – Norges MODIGSTE skateboardmagasin – kårer Norges snilleste skater! 

Skateboard-Norge er riktignok fullt av snille og greie typer, men noen er snillere enn andre. Noen er så snille at man vil klemme dem dagen lang og ta dem med hjem og vise dem frem til mor og svigermor og arbeidsgiver og det som er, men det kan man jo ikke.

For skatere er (som regel) ikke kjærester, og da gjelder visse begrensinger for hvordan man kan verdsette disse regnbueglødende enhjørningene i det daglige.

Nettopp derfor er det på HØY TID at et djervt og seksuelt frisinnet skateboardmagasin adresserer elefanten i rommet – og kårer Norges snilleste skater!

Såh! Nominer dine favoritter, og vi vil vurdere kandidatenes generelle snillhet.

Skriv til oss på Facebook eller Instagram eller bare heng opp en plakat på din lokale matbutikk. Du kan nominere så mange du vil, men legg HJERNE ved en liten begrunnelse.

Og husk: Det er liten vits å nominere noen fra Stavanger, noen fra DC eller blandingsmisbrukere, for de kommer ikke til å vinne uansett.

SNAKKES!

(✍?: Jørgen «Ikke nominert» Pedersen)