Norges modigste mediebedrift KEEE-liner til med kåring av NORGES KJEKKESTE SNOWBOARDER!

OL er i gang i Pjångsjang og alle hjerter gleder seg for atte nå kan det komme gull til Norge fra IOC og masse random sponsorer og det er bra for norsk brettsport (?). Ja det er bra.

MEN! Elefanten i rommet – det folk egentlig ser på innimellom spinninga og quadcorksa – er hvor jæla kjekke alle de norske snowboarderne er.

For fyyy fan, bare se på de staute, studde, fitte gærne gutta med glimt i øyet som hucker rundt i løypa og alltid har en kul, ufiltrert, ikke-langrennsaktig kommentar på lur da? Hæ? Blir klam i stilongsen bare av å skrive om det, ass.

Men nok om det, her kommer kåringa. Norges (OG VERDENS!?) seks kjekkeste snowboardere er:

#6 – Ulrik Badertscher 

(Foto: Internett)

Denne spinnville folkefavoritten med det klin umulige etternavnet er en het potet blant både gutter og jenter. Gutter elsker Ulrik Badertscher på grunn av særegen og lollete og gunnete kjøring, mens jenter (og jentete gutter) elsker han for hans uflidde, lett huleboeraktige sjarm og mad skulpturerte figur.

Ulrik scorer mange poeng på sin Robinson Crusoe-aktige look, men nettopp denne flairen gjør at han ikke er household nok til å treffe alle svigermødre rett i fletta, og han må derfor nøye seg med en sjetteplass.

 

#5 – Mons Røisland

(Foto: Internett)

Å lø fy fan, se på det glimtet i i øya da! Erfarne sminkebloggere vil kanskje kjenne igjen ringlys-effekten, et ringformet fotolys som gir sånn superlysglimt i øyet på den som blir tatt bilde av. Men du trenger ikke være kjønnsforsker for å skjønne at det blir noe på Mons Røisland uansett om han bruker ringlys eller ikke.

For hvem faen kan si nei til det Viggo Mortensen’esque kjevepartiet der? Nei, bare sleng meg på madrassen og høgg på, du Monsern.

 

#4 – Jan Ivar Wolstad

Foto: (Internett)

Hva? Har du ikke hørt om Jan Ivar Wolstad? Your loss, bro (evt girl). Jani er en underground ripper fra tjukkeste vestlandet, og lyser opp ethvert resort med et Clint Eastwood-inspirert Colgate-glis og en vestlandstypisk give-a-fucksk holdning INGEN kvinne kan si nei til.

Her poserer Jani sammen med Åse «Smell meg på tjukka» Kleveland foran en vegg signert av alle de tusen damene som vil ligge med han.

 

#3 – Ståle Sandbech

(Foto: Internett)

Ståle Sandbech. Omfg. Dette trynet er ansvarlig for 15 % av NRKs seermasse hver vinter, ene og alene pga masse djamer tuner inn på NRK bare for å se han lage deilige, konsentrerte fuck-faces bak gogglesene når han vrikker og jukker seg nedover bakken.

Wackysanalyse Inc har gjort en undersøkelse som viser at 7 av 10 norske jenter mellom 18 og 38 år faktisk vil være railen når Ståle Sandbech kommer med sitt lange, harde, nyvoksede brett og gnukker på den stanga. Og det vil egentlig vi og.

 

#2 – Pieter Hulleman

(Foto: Internett)

Evigunge Pieter Hulleman har vært en bauta i norsk snowboarding siden 1938, og er fortsatt like brennaktuell som han er heit.

Ordet på gata er at Pieter har sett helt lik ut i 20 år, men når du ser ut som en jagerpilot meets samurai warrior meets very hunky business man og er så steaming hot at du bader i snø, ja da må det være innafor å ikke endre stil.

 

#1 – Torgeir Bergrem

(Foto: HowToGetLaid.no)

Torgeir Bergrem. Kvinnehjerteknuseren fra Klæbu. Ingen over, ingen ved siden. Torgeir ble opprinnelig castet som Jon Snow i dokumentarserien Game of Thrones, men serieskaperne byttet han ut i siste øyeblikk, fordi ANALYSE viste at mannlige seere ville freake ut 110% og skru av programmet pga følelsen av mannlig utilstrekkelighet hvis de ble utsatt for dette ekstremt hunkete fjeset i lengre tid.

Samtidig er det det samme hunkete fjeset og den brede, dønn solide brøstkassa ALLE jenter i hele Norge ønsker å blande genmateriale med. Og den pikedrømmen anerkjenner 126 %.

Gratulerer, Torgeir. Du er Norges kjekkeste snowboarder. 

(Søknad om å reise en bronsestatue av deg på torget i Trondheim er sendt kommunen. Vi kommer tilbake med mer når saken er behandlet.)