Herminator vant fortjent den norske X Games-kvalikken. Men X Games er jammen en big deal, så her tar vi oss bryet med å sammendra prestasjonene i hele jævla konkurransen (presentert etter plassering i konken):

1. Hermann Stene

Skata drita bra i alle runsa sina, og eide alle i andre run med blant annet 5050 opp og ned kinkrailen, fs 180 ss crooks og bs noseblunt på railen og fs 360 ned trappa. Herregud Hermann er så jævlig pro.

Høydepunkt: Hver gang TV2-dama intervjua Hermann og musikken i hallen ble dempa og lyden fra intervjuet skrudd opp så kleinheten i Skur13 3/4 var til å ta og føle på.

Terningkast 5

Screen Shot 2016-02-24 at 23.25.21

Hermann killa konkurransen. Ikke intervjuene. (TV2)

 

2. Kevin Bækkel

Kom rett fra statene med Creature-fandenivoldskhet og speed og drapå-vilje som ingen andre kan matche. Dro fs 360 nosegrab to fakie og bs 540 (!) i quarteren i sisterunnet, samt rollercoaster-run to feeble. Kevin flyter.

Høydepunkt: Alt. Kevin er en true charger

Terningkast 6

Screen Shot 2016-02-25 at 00.06.03

Kevin Bækkel, Bs 900 (TV2)

 

3. Gard Hvaara

Gard er blitt 19 og er no longer junior, men han er fortsatt ikke så høy? Kan ikke være mer en 170 eller noe? Uanz så rula han ganske hardt med blant annet bigspin frontboard på rail og ss 360 flip og ss kickflip ut trappa. Men yo! Gard, hadde ikke du ss kickflip, ss treflip, ss bs flip OG (nesten) ss bs bigspinflip ned trappa inne? Kunne du ikke gjort alt det i ett run da? DET hadde vært fett det!

Høydepunkt: ss treflip BOLTS

Terningkast 4 3/4

Screen Shot 2016-02-25 at 00.08.46

Gard Hvaara, ss kickflip i militærbukser som det kan diskuteres om egentlig er trendy lenger (TV2)

 

4. Petter Brunvatne

16 år gammel tælp fra sørlandet (Lil’ Sand?) som adda artikkelforfatteren på fb for litt siden, så kjenner jeg har et ekstra nært og godt forhold til han. Kom inn som innbytter for Oskar GjelleHjerne og var drita god med blant annet fs blunt to fs smith to fakie (?) i quarteren?

Høydepunkt: Når han skulle stunte en ss heel ut trappa i det siste runnet og Jølba bare kom LØPENDE inn fra siden med dødslinsa si og fikk det på tape.

Terningkast 4

 

5. Didrik Galasso

Didrik Galasso er innehaver av noe så sjeldent som Unik Stil™ OG en original trickbag, så det er alltid kult å se han skate. Impossible over funboksen, feeble to backlip på slake railen, frontboard to front hurricane på den andre railen og ganske kul Nike-trøye med logoen litt sånn skjeivt på brystet. Rart sted å ha merke på trøya i grunn.

Høydepunkt: No comply ned trappa   

Terningkast 5

Screen Shot 2016-02-25 at 00.11.29

Didrik Galasso gjør mye impossibles. Eller skal vi si «Galasobbles». Ehhehehe … Ok, vi går og skyter oss nå. (TV2)

 

6. Øyvind Svensen

Stavanger vøtt. Er jo ikke en konkurranse på norsk jord uten at noen av Brox’ disipler er i finalen. Eller den norske finalen da. Landa masse i starten. Baila nesten alt i andre run. Bortsatt fra en walliejam-ting.

Høydepunkt: Kickflip crooks!    

Terningkast 3

 

7. Jonatan Drab

Jonatan er dritgod og har veldig legitte, teche tricks i påsan, så det hadde vært kult å se han lande mer og evt komme videre i konkurransen. Det gjorde han ikke. 🙁 Men det han derimot gjorde var å vise Norge og Ola dunk sånn omtrentlig what skateboard-mote inna de streets looks like right now: Korte Dickies, chill tee og en eller annen caps som er umulig å skjønne om er ironisk eller for real.

Høydepunkt: Flicken til Jonatan når han gjør noen ss eller nollie flips.

Terningkast 5

 

8. Johannes Sundby Aukan

Trønder? Tror det. Heelflipper inn i alt mulig? Tror det ass. Kult? Ja, men pass på så du ikke ender opp som Chris Dobstaff.

Høydepunkt: Hardflip ned trappa

Terningkast 3

 

X Games-finalen i skating går torsdag med Hermann og Karsto og en del utlendinger. Den ser du selvfølgelig live her på Wackymag TV2.no.

Skrevet av JBP