Verdens første anmeldelse av Oslos nye Skatehall!

Obs: Wackymag var ikke invitert på torsdagens fiffete «åficielle» åpning av Oslo Skatehall, derfor er denne anmeldelsen basert på videoer og bilder og likes og ting vi har sett på internett.

Følg wackymag på facebook 

FASADEN:

Utvendig ser Oslo Skatehall (OSH) helt syk ut! Som et Barcode-bygg og en Sandcrawler fra Star Wars har fått barn. Og det Matrix-aktige mønsteret på veggen er visstnok avskrift fra det norske skateforbudet med morsetegn! Hæææææ?! Det er rått da! Skikkelig kunst!

Pros: Bygget ser kult ut. Vinner sikkert en arkitekt-pris eller noe.  

Cons: Kan ikke skates på. Sannsynligvis dyrt.

(Foto Alex Holm)

 

KAFEEN:

Har ikke sett noe bilder herfra. Håper de har digge bakevarer som kanelboller og sandwicher og god kaffe. La dem for Guds skyld ha god kaffe. Men ikke sånn overprisa hipster-shit. Bare god kaffe.

Pros: Det er kafé det der.

Cons: Kan ikke skates på. Sannsynligvis dyrt.

 

GARDEROBEN:

Så et RedBull-klipp av RedBull-Mats som tok på seg RedBull-hjelmen sin i en garderobe. Lurt med garderobe i en skatehall. Er jo mye drittvær i Norge. Håper bare ikke det er veldig dyrt eller klønete å bruke skapene.

Pros: Man kan legge fra seg påsan med øl og hasjsprøyta og sølete støvler der mens man skater. 

Cons. Kan ikke skates på. 

 

MEZZANINEN:

Ifølge Wack-Anal®  (Wackymags Analyse-divisjon) rommer «mezzaninen» (en slags innvending veranda) opptil 20 politikere og lokaljournalister! Det er mange flere enn noen andre norsk skatehall-mezzanin, så det er bra!

Pros: Herfra kan man se på «luftige svev» – dagen lang!

Cons: Kan ikke skates på. Sikkert dyr. Hva er en mezzanin.      

God kok på mezzaninen (Foto Kultur- og idrettsbygg Oslo KF) 

 

KONTORET/MØTEROMMET:

Har ikke sett så mange bilder eller klipp fra OSH-møterommet enda. Skulle nesten tro det ikke var noen skatere som skatet der. Rart egentlig. Dette er jo en skatepark?

Pros: For folk som skal ha møter og drive kontorvirksomhet er det veldig bra med et møterom!

Cons: Folk driver ikke med kontorvirksomhet i en skatehall. Kan ikke skates på. Sikkert dyrt. 

 

MEDIEROMMET: 

Ifølge Oslo Kommune har OSH et medierom hvor «utøvere kan lage og se videoer av sine egne skatekunster.» Flott. Da trenger man jo ikke ha med mobiltelefon.

Pros: Mulig å bøffe dyrt datautstyr

Cons: Kan ikke skates på. Sikkert dritdyrt. Fullstendig unødvendig. 

Uploading file <eirik_traavik_luftig_svev.jpg> (Foto: INTERNETT!)

 

AKTIVITETSROMMET:

Har ikke sett noe særlig footy fra aktivitetsrom…. HÆ? «Aktivitetsrom»? I en skatehall? Et aktivitetsrom inne i en aktivitetshall? Aktiviception, liksom? Hvor mammaene til barneskaterne kan la de enda mindre ungene sine leke, mens de selv drikker kaffe latté i kaféen (se over) og prater om økologisk barnegrøt? Grrreit for meg! 🙂

Pros: Ehhhm. Hvis noen er på aktivitetsrommet, er de jo ikke på coursen, og da blir det mindre crowded.

Cons: Kan ikke skates på (tror jeg). Dyrt? (bare gjetter). Kan gjøre OSH til en FUCKINGS YNGLEPLASS FOR SMÅBARNSFAMILIER!!!! (satan-emoji satan-emoji satan-emoji)

 

UNDERSIDEN AV BOWLEN:

Bowlen er i andre etasje og fra første etasje kan man Gud Fader Meg stå UNDER bowlen, midt i en fantastisk trekonstruksjon, og bare … 1. Høre skaterne suse rundt over hodet ditt 2. Nyte det arkitektoniske underverket. 3. Skate på pilarene bowlen er bygget på. (stryk det som ikke passer.)

Pros: Er vidunderlig vakkert og originalt.

Cons: Kan ikke skates på. Kunne LETT vært bygd noe bank- eller trannie-greier her. Sikkert dyrt.

Her kan det ikke skates. (Foto Kultur- og idrettsbygg Oslo FK)

 

PRISENE: 

50-100 kr for dagskort. 1400-2000 for årskort. Egentlig greie priser, forutsatt at du har inntekt. Noe skatere færrest har. Men de har sikkert spinket og spart og ikke brukt en krone på noe som ikke er APPSOLUTT 100 % NØDVENDIG i denne hallen, så disse inngangspengene betaler vi gladelig.

 

ÅPNINGSTIDENE:

OSH er åpen fra 14.00-22.00 på hverdager og 11.00 – 20.00 i helger. Det er akkurat passe. Det er jo ingen skatere – APPSOLUTT INGEN – som våkner fra hasjrusen før i ettdraget uansett. Ingen er studenter, ingen har permisjon, ingen jobber skift eller deltid eller er seriøse utøvere uansett, så det å åpne hallen på morgenen (feks klokka 10.00) ville bare vært tullete.

Nei, det er fint sånn. Vil man skate utenfor åpningstid får man pent booke hallen privat, som skikkelige folk. Så kan de rottene stå der ute i regnet og ha det så bra!

Marlon Langeland er stoka på Oslo Skatehall. (Foto Dark Arkitekter) 

Vi kommer straks tilbake med mer saklig informasjon om Oslo Skatehall.

Skrevet av JBP